Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jaká jiná data jsou získávána prostřednictvím elektronické evidence tržeb než prostřednictvím klasické papírové evidence a kontroly její správnosti, kterou si stejně ty berňáky musí samy v tom případě udělat?

4 0
možnosti
Foto

podle mě si od toho slibujou, že se v těch datech budou moct hrabat pomocí analytických softwarů hledat "odchylky" od průměrných výsledků - dle odvětví, místa, času...

0 0
možnosti

Výstížné, stručné a jasné. Podotýkám že jsem jednatelem firmy poskytující služby připojení k internetu ale plně souhlasím s autorem. Senát by skutečně tentokrát mohl ospravedlnit svoji existenci potažmo rozpočet. Ale neudělá to, tím jsem si jist. Nepotřebuje to. Bude i bez toho existovat dál. Senát i jeho rozpočet.

2 0
možnosti
Foto

Někdy to udělá, ale musí jim napsat víc lidí. Nejlepší by bylo, kdyby se panem Sečkárem inspirovalo více lidí a napsali senátorům také.

Já napíšu "svým" senátorům, třeba to pomůže.

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.