Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

IPR je odkladiště pro neschopné architekty a různé sociální inženýry, kteří zde realizují své bláznivé sny za naše peníze. A z nějakého důvodu se opakovaně pokoušejí narušit magistrálu. Navíc všechny jejich vizualizace ukazují nereálnou situaci. Na fotografiích reálného stavu jsou vidět lidé, kteří jedou v autech, pospíchají, čekají na tramvaj, nesou nákup, z práce, do práce, na nákup, do školy, do školky, apod. Na vizualizacích se bez aut pohodlně obejdou, jen se tak bezcílně procházejí venku a koho rozbolí nohy, posadí se a v klidu vypije kávu, sedí venku, protože na vizualizacích nikdy neprší, nesněží, není zima a vše je ozářeno sluncem. A všichni už jsou asi v důchodu a nebo takhle opravdu vypadá skutečné pracovní nasazení zaměstnanců IPR. :-(

1 0
možnosti
ND

P.S. Auta pořád někam pádí, předjíždějí se jak o život, možná by bylo dobré se zklidnit...

0 0
možnosti
ND

Nejsem řidič, ale vím tolik, že byla velká chyba udělat takový průtah Prahou, vedoucí kolem Muzea. Pamatuji ještě tuto ulici, když nebyla takto změněna. Chápu, že je mnohokrát navýšen provoz aut, ale město taky patří pěším lidem. Místo, aby se přizpůsobovala auta lidem, přizpůsobují se lidé autům. Podchody a nadchody, aby se autům pohodlně projíždělo. Nevím, jaká vznikne tlačenice aut, ale když byla na ulici 5. května povinně snížena rychlost a na ní umístěny kamery, tak se tak moc nestalo. Mně se proměna ulice líbí. Vy lobujete za auta, já za lidi. Také bydlím na Praze 4.

http://www.pankrac.estranky.cz/clanky/pankrac/3.-kapitola---ulice-5.-kvetna-a-na-pankraci.html

1 0
možnosti
Foto

Jenže v těch autech sedí také lidé, potřebují se někam dopravit, nejezdí jen tak pro legraci nebo snad naschvál. Všechno se opravdu nedá zvládnout pěšky.

0 0
možnosti
PV

Jo, ten samy chory mozek vymyslel, ze parkoviste v zatacce naproti parku u skolky Beruska ze zmeni v odpocinkovou zonu... 20 metru vzdusnou carou od parku, hned vedle velmi frekventovane silnice... z nejakeho pruzkumu vyslo, ze je parkovani chaoticke... proto zrusime cca 80 parkovacich mist... kdopak si chce zase "poctive" vydelat?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS