Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Mně nepřijde až tak těžké pochopit, že v tomto okamžiku již navrženého rozpočtu a řádu linek přidat další vytíženou linku prostě stojí peníze. Buď se ty peníze musí vzít z jiné hromádky, nebo se musí jiné spoje omezit/zrušit. To zase ale bude na úkor někoho jiného, kdo bude křičet. Ostatně, takových nových potřebných linek by šlo zavést několik, kdyby na ně byly peníze. Také není rozumné přidávat nadzemní spoje tam, kde svoji funkci plní metro.

Ale jistě, chápu, zveřejněný článek a idnes byl napsán v provokativním stylu "Nezavedeme vám novou linku, protože byte s ní jizdili", tak se na něj snadno naskakuje..

1 0
možnosti
Foto

pokud ale vedení města chce, aby se jezdilo více MHD (což podle dopravních opatření proti osobní automobilové dopravě chce), tak by mělo automaticky počítat s rozpočtem na patřičné úpravy sítě linek...nehledě na to, že do DP Praha teče ročně asi 12 miliard z rozpočtu - rok od roku víc a nikdo vlastně moc neví kam...

4 0
možnosti
OP

Karma pro sympatický článek

0 0
možnosti
JM

Karma. Tihle propagátoři "veřejného prostoru pro setkávání" jsou zcela mimo realitu. Oni ve své debilitě předpokládají, že všichni jezdí autem pro svoji zábavu, popřípadě aby cíleně omezovali cykloteroristry a maminky s kočárky. Jenže výsledek je mrtvé centrum. Například zde: http://dfens-cz.com/strakonicke-namesti-nebeskeho-klidu/

4 0
možnosti
JR

J56a70r84a 58R51a54n21k

1. 5. 2016 6:00

Tak v nekterych zemich se doporucuje se delit o auto jeste s nekym, maji pak prednost na dalnici v nejrychlejsim pruhu a u vetsiny velkomest jsou velka parkoviste - zadarmo a pravidelny odvoz autobusem do mesta, nebo k nejblizsi zastavce U, nebo metra. I kdyz je v mestech dostatek parkovani v park house, tak nekterym nevyhovuje mesicni cena a radeji se deli s nekym o benzin.

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.