Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

0 0
možnosti

R^Pokud budou lidé volit KSČM, ČSSD, tak bude v naší republice chaos a dále sílit levicový extrémismus, který zastřeně média a levicoví politici nazývají pravicovým extrémismem. Je tomu tak i v EU.Levicové myšlenky nahání občany na celém světě do smrtících pastí. Pravicový extrémista je ve skutečnosti otevřený obnažený levicový volič. Mediální masáží levice boří přirozenou a poctivou morálku.

2 1
možnosti

Děkuji předem všem rovným soudruhům za jejich hodnocení.

1 0
možnosti

Karma a ten přeškrtnutej Hehe mě navíc pobavil :-)

5 0
možnosti

Neomarxisté se v Bruseli pevně zahnízdili, ovládají tok peněz. Takže se cítí pevní v kramflecích. Jakýkoliv zádrhel je sice znervózňuje, ale stále si věří. :-P

6 0
možnosti

Njn, Brusel straší Ruskem, ale sám v podstatě praktikuje Brežněvovu doktrýnu - ohrožení "bruselizmu" v jedné zemi je ohrožením celé EU, takže...

8 0
možnosti

".....Jsme spoluucastni na velkem procesu, ze ktereho vyjde konecne, poprve v dejinach vubec, jednotna Evropa....Kazdy dobry Cech se citi dobrym Evropanem. Male narody maji dvoji moznost - budto se snazit oddalit dobu evropske jednoty - postavit se proti riticimu se rychliku, anebo se smirit s osudem a pripravit se na urcite nezbytne obeti na poli narodnim a jazykovem. Byli jsme dosud jen Cechy. Zustanme Cechy, ale stanme se Evropany!" (konec citatu).

Citace: Emanuel Vajtauer, znamy kolaborantsky novinar v cas "Pritomnost", v r.1943.

9 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.