Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Včera jsem sledovala skoro celou "velkou debatu" na BBC.

Tábor Remainers působil nervózně a hystericky. Všichni jako by si hlídali pravidla rétoriky, aby podpořili obsah.Tábor Brexitiers působil mnohem klidněji a jistěji, samotný Boris Johnson byl velmi přirozený a politicky nekorektní.

Kdybych to měla vyjádřit jen několika symboly, tak Remaineři mají strach z neznámého (xenofobové?;-D) a strach z ekonomických následků. Brexiteers staví svobodu a demokracii nad ekonomiku.

V jednom okamžiku na závěr vyzval Boris Johnson voliče k tomu, aby ze čtvrtečního volebního dne udělali britský Den nezávislosti. Následoval nejbouřlivější ohlas a standing ovation.

3 0
možnosti
Foto

někam mi zmizelo diskusní vlákno, kde mě autor příspěvku obviňoval z naivity...chtěl bych jen říct, že jsem ho rozhodně neskryl nebo nesmazal já...nevím, jestli je to systémová chyba, chyba mého prohlížeče nebo si svůj příspěvek rozmyslel sám pisatel a smazal ho (pokud to jde)

0 0
možnosti

Zmizelo. Včetně mého příspěvku. Asi Ilumináti.;-)

0 0
možnosti

EU jako forma je alternativou nestabilní válčící, nebo na válku se připravující Evropy minulých dob až po rok 1945.

EU jako obsah je zrcadlem duchovního rozkladu Evropy, který v minulosti nemá obdoby.

2 1
možnosti
Foto

Ať už Brexit dopadne jakkoliv (a myslím, že nenastane) k větší integraci EU pravděpodobně dojde i když možná v 2 rychlostní verzi.

Pokud GB neodejde tak je to známka, že i Britové chtějí EU včetně její politické části a pokud GB odejde pak odejde největší odpůrce integrace.

Pro nás je jen dobře pokud k těsnějšíu propojení dojdeR^ (za předpokladu, že v případě 2 rychlostní EU budeme ve skupině s německem a spol-v integrovanější části)

1 3
možnosti

Vidím, že názor občanů na toto "více Evropy" demokrata Polického moc zajímá. Více Evropy, lék na vše a volič ať si trhne, těch socek nevzdělaných se bruselská elita ptát nebude.

0 2
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.