Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všetci kradnú!

Ale všichni kradou podle zákonů, které si utvořili. Andrej Babiš dělá vše podle zákona a ostatní mu to vyčítají. Všichni se na něj vrhli. Všichni ho chtějí zničit. Politici, politologové, novináři, komentátoři... Všichni! A obyčejní lidé ho volí a budou volit... Proč asi?

:-)

7 6
možnosti

Čím obyčejnější, tím koblihovější. Proto.

3 1
možnosti

Máte karmu,

ale nemáte úplnou pravdu.

1. Pravda je ta, že Andrej Babiš využil vše, co bylo možné k tomu, aby se obohatil v rámci diravých zákonů stejně, jako ti druzí, kteří nešli se svou kůží na trh do politiky

a kterých ani nevíme. Těžko mu jeho chytrost vyčítat. Jeho chyba je, že se vůbec s těmi závistivci, kteří do něho stále vrtají, vůbec baví a že je nepošle do háje, protože oni do něj stejně vrtat nepřestanou.

2. Pravda je, že pokud by nebylo Babišovo EET, tak by všichni chudáci živnostníci a podnikatelé měli ještě dražší registrační pokladny s měsíční kontrolou FÚ a s drahou údržbou a kontrolou specializovaných firem tak, jak to chystaly závistivé odbory s vedením ČSSD. Pokud by to nepožadovala ČSSD v rámci koaliční smlouvy, tak by to Babiš pravděpodobně, ani nerealizoval. Myslím, že by mu stačilo hlášení DPH.

3. Že je to buzerace živnostníků a podnikatelů není pochyb, ale lze jen konstatovat, že je lepší EET, než registrační pokladna. Sobotka z ČSSD k tomu ještě přidá kuponovou loterii!

4. Není pochyb, že pokud nebudeme podporovat drobné a střední podnikání tak, jako v Číně, tak až přijde krize na velké podniky, půjde naše ekonomika do háje i s ČSSD a Babišem.

6 1
možnosti

Pane Čumpelíku,

EET ztíží život statisícům drobných podnikatelů, kteří mají údajně na triku pětinu daňových úníků,

Kdy se konečně zatrhne tipec těm max stovkám velkých podnikatelů, kteří maji na triku ty ČTYŘÍ PĚTINY?

6 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.