Diskuse

Bojkot Babišových voličů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J15a52k13u87b 31M39a87c59h

26. 6. 2017 13:02

Když už máte tolik výhrad snad nám připomenete kolik má pan Babiš na kontě trestních činů a v kolika kauzách je Babiš jako pachatel policií vyšetřován. Jestli nic takového nemáte jste jen hloupý pomlouvač, prachobyčejní žvanil a závistník.

0 0
možnosti
JM

J59a30k68u73b 53M30a49c97h

26. 6. 2017 13:03

Opravuji prachobyčejný žvanil

0 0
možnosti
Foto

ANO 2011 je jediná volitelná strana, vyhraje o parník a hloupé nenávistné články jí jen přihrávají další a další voliče!!!

2 6
možnosti
JK

ANO podporuje ISLÁM v ČR

0 3
možnosti
Foto

Postavit si volební program na pomlouvání ANO v čele s vrchním padouchem Babišem je slušně řečeno dóóóst slabé. Chlubte se, co jste dokázali, co můžete přinést lidem, aby vás volili, Babiš třeba rozdává koblihy a co vy? Když se někdo tváří, že bojuje proti zlu a někdo bojuje proti tomuto "spasiteli" je logicky na straně zla.

5 3
možnosti
JK
PV

P76a24v65e69l 23V58é57b89r

18. 5. 2017 16:48

Vždyť jste nic nenapsal, takže to blábol nemůže být!

0 0
možnosti
JK

A co se děje na MF za oponou. Kdo vydělává na EET a KH kromě IBM (zakázka schválena bez VŘ), kdo má na starosti hardware, kde jsou umístěny servery, kdo sbírá data a kdo k nim má přístup, jaké je zabezpečení, jaký postih hrozí při úniku dat (jejda, sorry jako, je to venku). Informační online revoluce v podání státu je jako by Eva a Vašek zahráli Hells Bells.

Žádná ze stran nešťourá do dotací, přitom 90 mil. je prkotina proti cca 4 miliardám, které obdrželi z našich daní Babišovi firmy. O většinu toho přijde ten zázračný podnikatel, "jó to se nám to podniká, když nám to lidi platí" (parafráze na feldkuráta Katze).

Slepota některých je jen srabáctví před převzetím vlastní zodpovědnosti a radši ať rozhodne GURU, srab si pak může zanadávat, ale jen polohlasně, hlavně když sousedovi ta koza chcípla.

7 1
možnosti
SB

Ještě Vám napíši, že já jsem v posledních dvou volbách (do českého parlamentu a do evropského parlamentu) volil Vaši stranu.

Ale tolik naivity, kolik jí nacházím ve Vašich úvahách, je vidět málokdy a málokde.

2 3
možnosti
Foto

A v čem je ta naivita? Já nečekám, že svým článkem přesvědčím někoho ze zavilých Babišových voličů. Napsal jsem ho pro ty, kteří už prozřeli...

6 4
možnosti
Foto

No já na podzim nebudu volit Babiše, nebudu volit Sobotku a příští rok nebudu volit Zemana...

http://krehotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=604872

Jak vidno, fakt nejsou lidi...:-P

6 1
možnosti
Foto

No jo, to je pravda. Jenže tahle "chytrost", kterou to chce masa nandat tradičním politikům se obrátí proti ní samotné. A to mě zlobí a trápí. Chápu, že tenhle můj článek nic nezmůže. Že už si většina lidí stranu vybrala. :-/

4 1
možnosti
MN

Klobouk dolů pane Sečkáři za článek do novin největšího zloděje Česka a Slovenska! Napsal jste to naprosto trefně a výstižně a věřte tomu, že kobliháři se přesto dál budou zastávat svého koblihodárce.

A máte pravdu i v tom, že kdo volil naposledy ANO, vybíral bláhově mezi menším a větším zlem... bohužel se nyní ukazuje, že vhozením lístku pro ANO byla ta nejhorší volba od revoluce!!! Stejnou chybu už znovu NEUDĚLÁME!!!

Přeji Vám hodně energie při psaní obdobně trefných a pravdivých článků!

13 4
možnosti
MD

'.. aktivni clen SSO', ach jo. Ten clanek, to je projev stejneho zoufalstvi, jake predvadi Sobotka za CSSD.

8 7
možnosti
Foto

Dobrý den, smím se zeptat v čem? Ale jinak ano, jsem docela zoufalý z toho, jak velkou podporu ANO má...

7 2
možnosti