Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zlatá slova, musíme si je pamatovat ve volbách na podzim.

R^

0 0
možnosti

Pan Bělobrádek je tak nějak lidovecký slizoun v rámci tradic této partaje.

2 0
možnosti

Hlavně je to gesto pragmatické krátkodobě, ale dlouhodobě je to velmi zrádné. Ano, pár migrantů, kteří budou za pár dní v Německu, nám skutečně může být technicky jedno. Ale vypustili bychom tím jen džina z láhve. Přijmeme jednou, musíme přijmout i podruhé. Dá se celkem s jistotou očekávat, že pokud by všichni v EU poslušně odkývali a provedli, co se po nich chce, tak po 160 tis. migrantů z Řecka přijde dalších 300 tis. z Itálie (to už budou ekonomičtí z Afriky). A klidně další a další. Samozřejmě náš podíl migrantů bude od nás stále utíkat, tak Německo začne tlačit na to, abychom je tu drželi. Silou to nepůjde, takže motivačně - projde navýšení dávek na úroveň v Německu plošně pro migranty všude v EU (opět i přes naše protesty). Najednou migranti zjistí, že tu můžou brát totéž co v Německu, ale ceny jsou nižší, a rázem se začnou tlačit k nám. Pořád bychom měli vše odkývávat? Stačí si jen udělat takovouto malou extrapolaci v čase...

5 0
možnosti

Pohyblivou pater mame prave proto, abychom ji 'ohnout' mohli. Jenze vedle ohnuti jeste existuje uklona vyjadrujici uznani a respekt. V pripade EU se vsak muze jednat toliko o proste otrocke ohnuti. V pripade EU a p. Belobradka nechutne a pokrytecke ohnuti na druhou.

5 1
možnosti

Brusel poskytuje českým politikům končícím svou politickou kariéru v ČR další možnost "mlaskat" u ještě naplněnějšího "koryta". Ovšem za cenu zrady zájmů vlastního národa.

No neberte to, za ty peníze....:-P

7 0
možnosti
Foto

Bohužel je to tak, kariéra v Bruselu za cenu zbabělého a mimořádně podlého činu vůči vlastní zemi a národu. A ještě tomu budou sami říkat, že se "vypracovali".

5 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.