Diskuse

Jménem anticivilizace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Žít ve špíně a nedostatku možná baví aktivisty..." - ono je to nebaví, rádi by si užívali luxusu, ale vydělat jim na to musí někdo jiný.To je ta základní levičácká myšlenka - že neschopní, líní lemplové mají nárok na stejnou životní úroveň jako tvrdě pracující, úspěšný, chytrý člověk.

7 0
možnosti
Foto

Podle mě je to i baví. Aspoň některé z nich - ve squattech žijí a jako hastroši se oblékají celkem dobrovolně...

0 0
možnosti

Kde já to už slyšel: "Výtržníci v ulicích nám nebudou diktovat jakou máme dělat politiku!", "Politiku nedělají malé děti!", "Strana a vláda zakročí proti kriminálním živlům tvrdě."

No a je to tu zase.

0 0
možnosti
Foto

Takže schvalujete právo kohokoliv, aby si své představy o světě vynutil silou a násilím? Můžu vám přijít něco rozmlátit, když tím budu bojovat za vyšší dobro?

2 0
možnosti

Řekl bych, že německá policie měla příkaz - nepoužívat brutálnější násilí, než jsou vodní střiky a pepřáky...kdyby mohli používat gumové projektily - město by bylo od radikálů brzy vyklizeno. Šlo o to, aby Německo před světem zase vypadalo hezky a ušlechtile - protože ta minulost, ehm ehm. Ale na zahraničí to působilo dost blbě, ta bezmocnost státu.

12 0
možnosti

Jak známo gumový projektil může vystřelit oko nebo i zabít - a tak je budeme jen ostřikovat vodou - z toho měla zjevně mládež srandu.

5 0
možnosti
Foto

Zlatá slova !

Při volbách je na ně potřeba myslet.

8 0
možnosti
Foto

Největší problém vidím v tom, že se lidé bojí bránit svůj majetek. Proto tolik vypálených obchodů, proto tolik zapálených aut. Ten strach je samozřejmě oprávněný, protože státní zlovůle nedovoluje použití adekvátních prostředků proti útočníkům.

20 0
možnosti

Nechci s Vámi polemizovat, ale já jsem jednou sám stál proti asi dvaceti britským alkoholem rozvášněným fotbalovým fanouškům. A asi jen, že byli v první chvíli zaraženi agresivitou mé obrany, se mi podařilo bez úhony rychle zdrhnout.

Pokud člověk není na konfliktní situace vnitřně předprogramován, tak nemá úplně velkou pravděpodobnost, že se mu podaří v krizi zachovat správně.

Ať už agresí, útěkem nebo kombinací obojího.

A tak je asi nejlepší neriskovat, pokud možno nebýt na místě kde je možno očekávat konfliktní situaci a hlavně mít dobrou pojistku. :-)

1 1
možnosti