Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zase jste to vystihl úplně přesně. R^

0 0
možnosti

J78a26n 25S11i59g30m21u27n46d

28. 8. 2017 19:18

Možná jste taky studoval ekonomii, autore, ale tohle je demagogie. Asi se věnujte spíše IT, pomluvy na EU píšete příliš jednostranně a průhledně a ekonomické termíny buď neumíte používat, nebo je používáte mylně. ;-)

2 5
možnosti

tak to je, morálka není v penězích ale v mozku člověka..ale to mu na VŠE zatajili.........

0 0
možnosti

Eurosocialistický realismus" je označení nemístně mírné. Sám bych použil výraz "Brutalismus".

1 0
možnosti
Foto

Dotace jsou zlo a zdroj korupce.

6 0
možnosti

dotace jsou nástroj na řízení ekonomiky, právě tak jako fiskální politika nebo měnová politika............zlo je v lidech a ne v penězích..........zlo je v mozku a peníze mozek nemají...........

0 0
možnosti

morálka milý pane studente není v penězích ale v hlavách lidí.a tak , když se ředitel banky poctivě stará o peníze svých šetřílků, budou ty peníze v pohodě a lidé také, když se ovšem nechá uplatit, někým jiným, za jistý bakšiš tak povolí i půjčku , o které ví, že nebude splacena a že lidé o své úspory přijdou.........to byla běžná praxe českých bank po roce 90...tedy nedávná česká realita........a tehdy milý pane to nezáviselo na fondech z EU...........a uplácelo se stejně a možná i více než dnes.......

je to v lidech a ne v penězích..kdo vás učil takové nesmysly na VŠE nebo někde jinde???????

1 4
možnosti

Rekonstrukci školy hradila z většiny obec, ministerstvo platilo 40 procent. Celkové náklady na rekonstrukci čítají podle starostky kolem 13 milionů korun.

Tak co tady proboha slintáte. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Blog není o částce, ale o výsledku, zkuste číst...

2 0
možnosti

Prerozdelovani penez zpetne do ekonomiky nedela pouze stat, delaji to i soukromnici a ma to na trh v podstate stejny dopad - pujcky od bank, co se svym ziskem soukromnik udela, postavi trebas uplnou blbost, ktera pak zkrachuje... podobne soutez na trhu mezi tim, co pujcku dostane a tim, co ne.

0 2
možnosti

máte i nemáte pravdu.............banky skutečně slouží jako prostředník mezi těmi lidmi, kteří šetří a těmi, kdo potřebují půjčit. To ale neobsahuje automaticky skutečnost, že ten, kdo si půjčuje udělá hloupost, je tu jen taková možnost, a abyste mohl udělat výrok, který jste zde udělal, měl byste alespoň vědět, kolik procent lidí si půjčuje na hlouposti..............například brát si hypotéku na bydlení není až tak veliká hloupost...........

0 0
možnosti

J61i52r43i 40V42r17a73b11e14c

28. 8. 2017 15:31

No EU s tím nepočítá, že se v těch východních zemích tak krade a podvádí. Je to věc místních vlád, jak a pro koho se ty dotace vyplatí.

1 0
možnosti

J53a69n 98P65a23v75l59í47k

28. 8. 2017 13:31

Pokud by při udělení dotace byla podmínka, že "bruselští úředníci" posoudí estetickou kvalitu rekonstrukce budovy, pan Mach a spol. by opět spustili povyk, jak nás ti úředníci uzurpují. Jste k smíchu.

1 3
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS