Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Topolanek ma nevyhodu - je to takovy druhy Zeman, co se tyka lidi, kterymi se obklopuje.

BTW, videl jsem jeho plakat, ze neni vitac, ani kyvac. Pak nechapu, proc protlacil parlamentem Lisabonskou smlouvu.

0 0
možnosti
Foto

Protože měl v roce 2009 křehkou koaliční vládu plnou eurofilní levice (Zelení a spol.), vůbec tehdy nebyla vážná poptávka po něčem takovém jako je euroskepticismus a vystupování z EU a ani se to v kontextu doby nejevilo jako tak blbý nápad. Co tehdejší nálada ve společnosti, kdy se na "zlého Klause", který se tomu nejvíc a nejdéle bránil, málem podávala žaloba pro velezradu a patrička lékařů a politických hochštaplerů ho chtěla zbavit svéprávnosti? Svobodní, kteří tehdy v reakci na podpis LS vznikli, nedostali ve volbách ani procento, a nikdo jiný se kritizovat EU snad ani neodvážil. Teprve události pozdějších let změnily pohledy na věc. Topolánek rozhodně není sám, kdo "otočil" - Okamura byl dřív "ambasador multikulturalismu" a fotil svou přítelkyni v hidžábu, Zeman vyvěsil vlajku EU nad Pražský hrad a přál si být v "tvrdém jádru", Babiš před pár lety mudroval, že by imigranti pomohli našemu průmyslu...

1 0
možnosti
Foto

Ano, Topolánek má můj hlas jistý. No a když nepostoupí do druhého kola, doufám že druhé kolo bude, tak kdokoliv jiný než Zeman dostane hlas. S volbou prezidenta budu spokojený když vyhraje někdo jiný než prezident současný a pokud se to nepodaří tak holt dalších max. pět let nespokojenosti s tím, co sedí na Hradě a s jeho našeptávači a vlezdo... (však všichni víte kam).

1 0
možnosti

P85e39t29r 55T39o48m43e48k

11. 1. 2018 10:20

Taky jste takový hulvát jako Topolánek?

1 0
možnosti

Nezklame. A odmyslete si všechny ty mediální manipulace - vyjde vám Topol, který dobře vidí na obě oči.[>-]R^

1 0
možnosti

U Topolánka mi vadí jedna zásadní věc. A to je jeho kamarád Dalík. Dalík co si odpykává trest za dva vejlupky a je mi jasné, že jedna z prvních věcí, co Topolánek udělá, tak bude amnestie, která osvobodí i Dalíka. To už by byla lepší milost jen pro něj, ale to Topolánek nikdy neudělá.

Každý kandidát má své klady i zápory - a přiznám se, že dodnes ještě váhám, komu hodím svůj hlas. Pánové Hynek a Hannig jsou mi názorově nejbližší, ale stejně jako vy zvažuji jejich (ne)volbu z důvodu jejich nízkých preferencí.

0 1
možnosti
Foto

Nevěřím, že by začal prezidentování takhle hloupě. Spíš bych byl ochoten uvěřit, že někomu začne dohazovat kšefty, ale to se teď stejně děje taky a dělo by se to i s jinými prezidenty...

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS