Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J58a11n 78M75a12j59e82r

25. 1. 2018 9:09

Nesouhlasím v jednom bodě. Ruská dezinformační kampaň je opravdu nebezpečná. Drahoš udělal chybu, že ji víc "neprodal". Fakt, že vy (předpokládám) ani já se jí nenechají ovlivnit neznamená, že nefunguje. Funguje, ale záleží jak moc, tj. kolik procent dokáže měnit.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/valka-dezinformace-fake-news/r~7bfb35b23bb311e7886d002590604f2e/

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/evropsky-parlament/lzi-dezinformace-ci-socialni-media-maji-stejny-bojovy-ucinek/r~4c280eeaa82411e7a9d00025900fea04/

0 0
možnosti
Foto

V případě kritiky dezinformací funguje dokonale efekt "zakázaného ovoce" - čím víc je kritiky či dokonce snahy dezinformační weby cenzurovat, tím větší popuplaritu mezi lidmi mají. Skoro bych řekl, že je to plánovaná součást strategie - vzbudit napřed sentiment a pak pocit, že nezávislé informace jsou v ohrožení zlými elitami. Proto je podle mě mnohem lepší nepoukazovat na meta-pojem "ruská propaganda", ale důsledně se soustředit na rozstřelování konkrétních nepravd. Přestat dávat lidem najevo, že jsou hlupáci, když si myslí něco jiného než já, ty tzv. dezinformační servery naopak ke svému auditoriu cíleně budují přátelský vztah. A zamést si před vlastním prahem, přestat ve jménu politické korektnosti bagatelizovat problémy a bránit o nich mluvit (nedávný příklad: zhzený mladík-imigrant, který navíc lhal o svém věku, zabil patnáciletou slečnu, když se ním rozešla...jistě se takové věci stávají i v naší společnosti...ale nesmí se stávat, že se média a politici snaží čin bagatelizovat a pak postupně vylézá na světlo, co všechno nebyla pravda...pak je strašně jednoduché fabulovat, že oficiální média vždycky lžou a pravdu mají jen alternativní servery).

0 0
možnosti

Kroupové a jim podobní nás prostě uřvou, nemâ cenu se s nima bavit...

0 0
možnosti

No tak na to, že souhlasím téměř s každým vaším blogem, mě trochu překvapuje, že to hodláte hodit někomu, jako je Drahoš, ale budiž. Možná, že tenhle národ potřebuje jednu lekci Drahošem, aby se takové chyby nedopustil, až přijdou horší časy.

1 4
možnosti
Foto

Nebo se možná zjistí, že to není tak hrozné. Radost z toho nemám, ale nikdo lepší do druhého kola bohužel nepostoupil. Zemana jsem s přimhouřenýma očima upřednostnil v roce 2013 a ačkoliv bych to asi nechtěl vzít zpět, jednou to stačilo. Zklamal mě v příliš mnoha věcech.

2 0
možnosti

onen závěrečný bonmot prezidenta Zeman byl vynikající protože ví jak to v politice chodí, jen pan Drahoš to neví a moderátor nedovolil prezidentu Zemanovi toto vysvětlit a celý program utnul............

A proč by ten bonmot dobrý? Protože nikoho neurážel ale perfektně vysvětlil jaký je to nesmysl chtít po nějakém státu v EU aby nabíral utečence, které nechce..........

takže je nutné to vidět takto.............byla to perfektní diplomatická věta od prezidenta Zemana pro uši paní Merkelové

3 2
možnosti
Foto

Bonmot do byl dobrý, ale nic reálného to nepřineslo. Pochybuju, že se z toho madam Merkelová chytla za nos a začala se chovat jinak... "Jednat" znamená například vyjednat si trvalou výjimku z Eura, která bude stvrzena teprve ratifikací příslušného dodatku Lisabonské smlouvy.

1 0
možnosti

K74a58r45e18l 35B64o31k

24. 1. 2018 19:19

Dobré postřehy. Karma.R^R^

2 0
možnosti
Foto

Ach jo... To bude v sobotu večer nervák... A možná i ve čtvrtek k večeru. Hlavně že se ví, kdo za to může. Chudáček starý, churavý, Miloš Zeman... :-/;-([>-]

2 0
možnosti

J17a88n 44M38a11j78e16r

25. 1. 2018 9:16

Chudáček ulhaný a přisprostlý ruský trojský koníček Milošek...

0 0
možnosti
Foto

I86v35a26n 72V92e38s46e87l30ý

24. 1. 2018 17:55

Já tedy nevím všichni se tady stavíte za jednoho či druhého kandidáta, nerozhodnutého aby pohledal - jste tedy již rozhodnuti jak volit tak proč se na tu debatu vůbec koukáte. To hraničí se sebetrýzněním. A pokud se tam příznivci překřikovali co tím vlastně chtěli dokázat?

Já jsem také rozhodnutý volit proti Zemanovi ikdyž Drahoš nebyl mojí volbou v prvním kole. Už jsem to zde prezentoval pokud by nebyl Zeman ani můj kandidát ve druhém kole volit bych nešel, ale v nastalé situaci volit jdu.

0 0
možnosti
Foto

J10i17ř21í 62L98i69b91e46r

24. 1. 2018 16:43

Překřikovat druhé a skákat jim do řeči není vlastnost, kterou bych oceňoval.

--------------------------------------

Máme na to stejný názor. Karma R^

7 0
možnosti
Foto

Fascinuje mě jak může někdo vzdělaný přikládat význam startujícímu vtipu o zamilovanosti. To bych od dospělých lidí fakt nečekal. Co se bučení týká, máte pravdu, za to může jasně prezident Zeman. To on dal některým divákům pokyn kdy mají bučet a kdy mlčet. To dá rozum, dal jim to na vědomí přes nějaký proruský web. Odporný chlap, takhle mít dráty až do hlav jednotlivých voličů!!!

7 7
možnosti
Foto

Někdo v tom vidí "vtip", někdo neomalený ad hominem útok. Argumenty ad hominem jsou obecně v diskusi brané jako nepatřičné a slušný diskutér by se k nim neměl uchylovat jako první. Jsou celé knížky o tom, jak argumentační fauly poznat a jak se proti nim bránit. Jistě je každý vzdělaný člověk zná.

Jakési konspirace o tom, kdo co řídí, a kdo si co objednal, mi do úst vkládáte pouze vy (mimochodem argumentační klam jménem "slaměný panák"), tudíž na ně nebudu reagovat. Nemohu vyvracet něco, co nikde neříkám.

8 4
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS