Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J40i24r24i 54T22i17c78h20y

22. 2. 2018 17:13

V Cesku se zbrane nikdy volne neprodavaly a masova strilrni tu nikdy nebyla.

0 0
možnosti
Foto

Máte na mysli, že by měli DĚTI v USA mít možnost nosit do škol střelné zbraně?8-o Pokud jde o zbraně v rukou ostrahy škol, tak si myslím, že proti tomu by nikdo rozumný nic mít nemohl. A kdo jiný, než ostraha by měl mít ve škole u sebe zraň? Mohl byste mi své myšlení vysvětlit? Díky.

2 0
možnosti

A to jsem chtěl Svobodné volit.

0 0
možnosti
Foto

No jestli jste si myslel, že Svobodní budou podporovat odzbrojování obyvatel, tak to bychom vás stejně časem zklamali. Chápu, že to může znít arogantně, ale podle mě je férovější, když člověk předem "přizná barvu" než aby se snažil před volbami zavděčit každému a pak postupně většinu lidí naštval svými skutečnými záměry a kroky.

3 0
možnosti
Foto

To co se zdá na první pohled logické, není vždy pravda. I když při pohledu z okna Země nevypadá jako koule, hodně se podobá kouli.

I když to není možná zjevné, odzbrojování slušných občanů vede k nárůstu zločinnosti. Zkušenost udělali jak ve Velké Británii tak i v Austrálii.

4 0
možnosti

Myslíte jako v reálné Austrálii nebo v Austrálii ve vaší fantazii?

Protože to evidentně nejsou tytéž Austrálie...

O Británii nemluvě.

0 1
možnosti

Americký šerif: „Za mejch mladejch let měl před střední školou každej pušku v autě. Revolver šel koupit na benzince jako nanuk. A střílel někdo ve škole? Ne. Změnily se od té doby ty zbraně? Ne. Změnili se lidi. Vychovali jsme generace zmatených, neschopných, změkčilých a ublížených kriplů bez respektu, ct a opravdových hodnot!"

12 0
možnosti

Klasická lživá argumentace, kterou vyvracejí jak statistiky, tak zkušenosti.

https://a2larm.cz/2018/02/kdyz-museji-za-dospele-zaskakovat-deti/

................

Když budete v obchodech prodávat kde komu vojenský materiál, budete mít válku. Víc masových stříleček než v USA je už jenom v Jemenu, kde se klany řežou už stovky let...

1 3
možnosti
Foto

Mnohem horší situace ohledně počtu zastřelených je v Mexiku. A tam jsou zbraně prakticky zakázané. Zbraně mají jenom zločinci.

7 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS