Diskuse

Líp už bylo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sestupná tendence kvalit politiků je velice patrná i v osobě prezidenta. V případě MZ tato trajektorie ještě zrychlila a jsem jenom zvědav , kam to ještě může spadnout.

Když se už hovoří o kandidátech typu Středuly či Okamury , nejsou vyloučeny ani záporné hodnoty grafu.;-€

1 0
možnosti

J82i41ř61í 55F31o36g64e83l

1. 8. 2018 18:55

Když má ta vaše strana takové politiky teoretiky, ani se nedivím jejím výsledkům.

Ale umíte pobavit. Hlavně těmi minulými kvalitními zákony. Podle vás by se vlastně ani další volby nemudśely konat.:-P

1 1
možnosti
Foto

A můžete mi prosím jmenovat alespoň jeden nový zákon, který v posledních letech něco opravdu zásadního a k lepšímu vyřešil?

2 0
možnosti

Za komunistů se říkalo, že pokud by se komunisti dostali na Saharu, tak by za pár let zkrachovali, protože neumí hospodařit a písek by museli dovážet.

Ale tenhleten režim je ještě horší než komunisti.Za komunistů jsme byli bramborářská velmoc ( soběstační ve výrobě brambor) a dnešní podnikatelé nejlepší ornou půdu zaasfaltovali, zabetonovali a postavili tam markety kde prodávají dovážené brambory.

Takže kdyby se dnešní podnikatelé dostali na Saharu, tak ten písek také budou dovážet, protože ji zabetonují a postaví tam prodejny na dovážený písek.

Tak vlastně dobře už bylo, ale za komunistů ( sice jsme občas na něco stáli fronty, ale lidi k sobě měli blíž).

2 3
možnosti

J94a72n 44H53r68u60š15k32a

1. 8. 2018 22:18

Taky jsme byli sobestacni ve vyrobe lokomotiv, klik od dveri a kominickych kouli...raj na zemi to byl...jinak zajimave, ze ve vsem jsme byli sobestacni vsichni plnili na 120 procent a stejne nikde nic nebylo...to je zahada socialismu...

4 1
možnosti

Představitelé ODS, TOP 09 a zejména KDU a dalších čekali, že až se voliči nasytí Babiše a až se provalí Babišovy skandály, tak se k nim voliči vrátí. Nefunguje to. Lidé si pořád ještě pamatují a rozhodně nechtějí jejich návrat. Ostatně tyto strany jim vše usnadňují neustálým vytvářením umělých afér, hysterickými scénami a podporou fašizujících neziskovek. Lidé tedy budou raději snášet Babišovy skandály, než by k moci pustili politiky typu Kalouska, Fialy, Bělobrádka a tak dále.

2 2
možnosti
Foto

S tím souhlas. Chybí uvěřitelná a přijatelná alternativa.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS