Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^Popsal jste skutečnou realitu. Myslím si, že s vizí selského rozumu nikdy nelze počítat "nedospělou" společností - levicovým zlem - celosvětově vychovávanou levicovou záhubou.

0 0
možnosti

"Vůle lidu je zkrátka důležitá, pouze pokud se očekává probruselský výsledek."

Tak to jste vystihl naprosto přesně. Snad jen před to slůvko vůle bych přiřadil slůvko demokratická.

A že účelem bruselských pohlavárů při tom vyjednávání s Anglií bylo zároveň i ukázat tytyty na všechny další země kteří by měli tu drzost chtít s tohoto spolku vystoupit, není bohužel nic nového.

4 0
možnosti

Kdo vlastně neschválí tu dohodu? Ostatně soudím, že budeme-li vyrábět něco, co budou chtít Britové kupovat, tak tomu nezabrání žádná dohoda-nedohoda.

0 0
možnosti

Obávám se, že levicově orientovaná EU je barikáda, která umí trestat. Mějme to na paměti, obvzláště ve dnech výročí činu Jana Palacha.Ten, kdo uvěří levici je pouhý příživník, nezodpovědný občan, který v době krize dokáže i vraždit. Ten kdo volí levici je slabý duchem.

0 0
možnosti

J75i54r11i 67T81i73c80h46y

15. 1. 2019 15:36

Jak tomu rozumim, premierka vyjednala ponekud nepriznive podminky odchodu. Co by tudiz melo nasledovat je bud nove jednani a nebo tvrdy odchod. Bohuzel, protivnici toho odchodu to zneuzivaji, broji proti odchodu, zadaji nove referendum - jedno, nebo i vice, az se dosahne jimi zadany vysledek. Doufam, ze Anglicane (ne ti ruzni navstevnici, i nevitani) se nezaleknou a vystoupi z diktatu EU, podrzi si zdravou, prosperujici Britanii.

4 0
možnosti
Foto

Ano. Je to mediálně interpretováno buďto tak, že nic lepšího zkrátka nejde, nebo že je Britské vedení zcela nekompetentní cokoliv vymyslet. A že jediná budoucnost je v revokaci rozhodnutí a ve zrušení odchodu :-/

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS