Diskuse

Kapitán Česko

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ráda bych se ještě jednou dožila toho, abych volila koho chci, nicméně proti Burešovi by byl výhrou i čert s ďáblem.

0 0
možnosti

Andrej nyní přesně ukazuje jaký bude prezident, špína, lži a nenávist.

Tohle si Česko znovu nezaslouží.

Zemanův učeň se dere na Hrad.

6 0
možnosti

Mimochodem, Vy jste autore schopen rozeznat kdo lže a kdo ne? Tvrdím, že právě Vy ani náhodou. Myslete si o tom, co libo.

0 2
možnosti

Tvrdím, že nejste schopen posoudit, čeho je autor schopen a čeho ne, Ani náhodou. ;-)

Na to, zda jste schopen myslet, se já odvolávat nebudu. ;-)

0 0
možnosti
Foto

R12o52m47a27n 11K56o28z28e48l

15. 1. 2023 23:10

"Politik apelující na strach a zlobu..." škoda, že se tak vždy chovají protivníci onoho a už roky kolovrátkově šíří, že omezí demokracii, že je zlo...proč demokracii zatím neohrozil a jak ji omezí, zůstává utajeno, ale pořád tom někdo věří.

1 0
možnosti

nechápu tenhle pozdní antikomunismus. V roce 1989, pokud se dobře pamatuju, venkovská většina národa chtěla ze země udělat severní Koreu, a kdyby to tehda komunistické Národní shromáždění nerozpustilo samo od sebe, bylo by se to povedlo. Odcházející prezident je komunista, prezident před ním s komunisty spolupracoval, minulý premiér byl agent StB, jde to do nekonečna. V kotlince je komunismus naprosto většinové myšlenkové dědictví generací nad 50 let věku, není to nic od čeho by se dalo nějak odstřihnout nebo to nějak popřít. Proč to u Pavla tak vadí? Vždyť podle tohohle metru by kotlinka sama sebe musela celou spláchnout do záchoda

1 0
možnosti

Doplnění - od roku 1989 nebyla KSČ nikdy postavena mimo zákon. A je dobře, že díky demokratickým volbám už vypadla. Pokud ale chceme hodnotit někoho za členství v legální straně - kde evidentně byli oba, pak je potřeba si vybírat podle dosavadního života a charakteru... Tj. - je zde jeden, který se za prožitý život nemusí stydět. A pak je zde druhý - nečitelný, lhář a osoba, která se pro svůj vlastní prospěch nestydí využívat jakékoliv podpásové kroky, lhát dál a zahájit kampaň mířenou na nejjednodušší lidské strachy a obavy... To je přece strašně čitelné....

7 3
možnosti
Foto

,,Kapitána Ameriku" si nechte do komiksů, a ,,Milionáře, který ukradl slunce" zase do kom pohádek. Ona adorace kohokoli, stejně, tak jako zatracení, vždy dosti zavánějí sírou;-)

4 7
možnosti

Děkuji, že jste popsal můj pocit z voleb. AB je pro mě nevolitelná osoba a ty dva týdny využiju k rozhodnutí, zda je gen. Pavel volitelný, nebo jestli znehodnotit svůj hlas. Nebýt Pavlovo komunistické minulosti, byla by volba jasná.

3 1
možnosti

P43a28v30e27l 72V77é59b29r

15. 1. 2023 18:41

Žil jste v té době? Tehdy se samotné členství nebralo nějak fatálně. Opovrhovalo se až těmi aktivními, zpravidla na papalášských funkcích.

4 1
možnosti

Ano. Bohužel pro skalní obdivovatele Babiše nesrozumitelný text.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS