Diskuse

Psí čísla

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proti té hloupé vyhlášce, běží připomínkové řízení. Kdo je proti, nechť podpoří tuto připomínku. Prý stačí 1000 hlasů, ale čím více tím lépe.  http://goo.gl/jLn5e1

0 0
možnosti

Stejně tak byste mohl uvést statistiku, kolika politikům při návštěvě těžkých strojírenských provozů spadlo něco na hlavu a přitom v televizních šotech mají všichni na hlavách slušivé přilby. :-)

1 0
možnosti
Foto

omylem jsem dal + místo - ... podle mého je rozdíl, jestli si nějaké opatření aplikujete na sebe, nebo ho požadujete po jiných...předpokládám, že vyhláška přikazující lidem z bezpečnostních důvodů nosit v parku brnění by se moc nelíbila...tak raději zregulovat ty psy, na ty má spousta občanů pifku :-(

0 0
možnosti

I kdyby byl ten pokousaný jen jeden, vyplatilo by se takové opatření.

1 2
možnosti

Podobne narizeni povede jen k tomu ze bude mnohem narocnejsi kvalitni socializace psu a bude mnohem vice spatne socializovanych a tedy nebezpecnych psu...

1 0
možnosti

P79a10v92e98l 65K88h61a57i76l

17. 8. 2015 15:49

Autor počítá všechna venčení, ale neuvažuje o tom, že stejně jako krádeže, zdaleka všechna pokousání nejsou hlášena. Troufnu si tvrdit, že většina kousnutí cizím psem hlášena nejsou (třeba proto že neteče krev a oběť se tím nechce zdržovat).

2 0
možnosti
Foto

dobře, ale pořád asi nebudeme na 19 tisících nenahlášených ku 74 nahlášených...navíc v autonehodách by pak měly být i různé otřené plechy, ke kterým se taky policie nevolá, protože to za to nestojí (nebo vám to někdo udělá při parkování, ani pak nevíte kdo, jen si to musíte nechat opravit, případně s promáčklinou dál jezdíte)

2 0
možnosti
Foto

Je to tak, člověk oproti psovi velmi nebezpečný tvor. Doporučoval bych se (i na základě vašich statistik) k němu chovat velmi opatrně. 

Ale vážně. Asi se s té statistiky nedá vyčíst v kolika případech jsme ještě pokousáni vlastním psem ( v tom případě nám vodítko moc nepomůže) . Žiji se psy celý svůj život a pokousán jsem byl dvakrát, v obou případech neúmyslně vlastním psem při snaze chránit cizího psa, který mého psa napadl.

0 0
možnosti
Foto

píše se tam "pokousání osoby volně pobíhajícím psem", asi to policisté ani dál nerozlišují (už tak mají spoustu kategorií)...pro jednoduchost předpokládám, že jde vždy o cizího psa, ale ano, o tenhle faktor by se to ještě o pár případů mohlo snížit :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.