Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Bylo by docela zajimave porovnat kolik psu zilo bylo v te Praze 4 dejme tomu v roce 1970 a dnes. Myslim, ze tenkrat nebylo co resit.

1 0
možnosti
Foto

K tomu, co jsme již označili v minulých článcích jako absurdní ještě něco: vyhláška, pokud jsem správně informován, patrně nebude specifikovat délku vodítka, čímž již ztratí poslední argument pro své opodstatnění. Pes na třicetimetrové "stopovačce" je jednoznačně větší problém v městském prostoru, než pes " na volno".

A ještě něco. Nedávno jsem zaregistroval informace o investicích do cyklostezek. Bylo to docela hodně peněz. Kolik se investovalo do prostor pro majitele psů? Je jich minimálně stejně jako "kolařů".  A jsou snad procházky a různé aktivity se psy  v něčem horší, než je cyklistika, kterou každý provozovat nemůže?

0 1
možnosti

nemáte pravdu - pokud pes na vodítku 30 m od vás napadne dítě (a nejde o stokilové tele), tak ho trhnutí od dítěte dostanete. Pokud na vodítku není, tak můžete řvát jak chcete, ale on nemusí poslechnout - a než těch 30 metrů doběhnete, může být dítě dost zřízené.

0 0
možnosti
JT

Nechte sveho psa behat po sve zahrade. Spouste lidi je lhostejny a nemaji potrebu, aby jim projevoval svou prizen kdykoliv zajdou do parku.

4 0
možnosti
Foto

Psi obyčejně neprojevují svoji přízeň lidem, kteří o ni nestojí.

0 1
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.