Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J57i24ř68í 44L80i98b75e32r

8. 4. 2016 10:25

Karma. R^ A už aby ty dotace skončily.!!

1 0
možnosti

Berete to snad až příliš ze široka. Já bych skončil u toho, že EU žádné vlastní peníze nemá. Jen ty, které sebrala lidem na daních.

Pokud by u všech rozhleden, cyklostezek, soukromých farem, wellnesů a aquaparků byla cedule "No tohle jste přispěli vy, občané, ze svých vlastních kapes", vystihovalo by to celou "dobrotivou EU, která rozdává peníze" lépe.

4 0
možnosti

J38a50n 19S28o54u32č56e16k

8. 4. 2016 7:36

Přesné. Evropské dotace jsou cestou do pekel, slouží k deformování ekonomického prostředí a nezřídka i jako nástroj vydírání ze strany Bruselu. Velká část je jich vyplýtvána na nesmysly a zbytečné věci, jejichž příklady jste uvedl. A úspěšnost politiků se zcela nepochopitelně měří tím, kolik peněz vyžebrají z Bruselu. Na co budou skutečně použity a zda je to zrovna potřebné, to již podstatné není. Hlavně mít všude povinnou cedulku "Placeno z evropských peněz". O korupci a rozkrádání ani nemluvě.

4 0
možnosti

Možná by stačilo tam dopsat " které EU vytáhla z vašich kapes", jako to bylo u naší cyklostezky, po které nikdo nejezdí.

1 0
možnosti

KarmaR^.Jak pozoruji, tak se v té naší krásné zemi dožijeme toho, že nebudou třeba peníze. Všichni dostaneme poukázky, stravenky a různé nesmyslné kupóny, abychom již konečně dosáhli té plné rovnosti. Rudé se to nepovedlo, tak to nyní na sebe bere modráEU .

2 0
možnosti

Zajimave...

Takovy mlady clovek zde propeacuje ekonomicke uvahy strann dotaci..

Ono jsou dotovane i pobyty tech vystehovalcu...

Pokud by se to zastavilo, dojde asi ke katastrofe

0 0
možnosti

Evropská unie nám škodí každým dnem.

Čím dříve vystoupíme, tím lépe pro nás.

8 1
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.