Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Váš názor je rozumný - proto budete napadán a Ano sekta, (dle vlastních Stanov), ve volbách zvítězí. Je to furt dokola - Lidé se chtějí mít lépe - Řada pak nechce pracovat a myslet. Ten kdo se zjevil, to pak vyřeší ! ... Jsme asteisté - nejsme ! Poptávka po jakémkoliv Mesiáši - i rudém, STB, Svědci Jehovi, kdokoliv - prostě neutuchá ... Motto - Od r. 1989 - Jsem svobodný , mám sice svou hlavu, ale je těžká a navíc nevím co s ní - Chcete mne !? :-) Stále rádi věříme ... Ano, ano chceme ji ...

7 2
možnosti
SB

Sice máte pravdu, že zvítězí možné kvůli tomuhle, ale vy jako jeho odpůrci jste úplně stejní.

Někteří lidé hledají spasitele v Babišovi, vy zase hledáte spasitele v protibabišovském táboře.

Žádný spasitel nikdy nepřijde. Ani v osobě Andreje Babiše, ani v osobě Jiřího Drahoše nebo Michala Horáčka, ani v osobě kohokoli jiného.

Vaše naivita je stejná jako naivita těch, co hledají spásu v Babišovi.

7 1
možnosti
MR

V minulém režimu byly jasně rozdané karty na jedné straně KSČ a na druhé straně lid ...

Dnes je to mnohem složitější neboť zde není jedna strana a jeden nepřítel, ale je zde skupina zájmů a v tom je těžké se vyznat, neboť každá tato skupina má vlastní zdroje, vliv, media, advokáty,vliv na policii, soudy ... a je to vlastně roztříštěný stav bývalé centrální moci, která byla jasně čitelná.

I tohle je demokracie.

Zde je jednoznačné že nelze postupovat a myslet postaru, zvláště když je zde informační trh internet, prostor pro manipulace, kde už manipulace směřují k vlastním blízkým a rodině.

Zde je potřeba se učit jak já říkám informační a časové inteligenci, tedy sledovat jak s daným tématem a v jakém formátu a množství pracuje dané medium, v jaké používá fotografie dotyčného, jak pracuje s tématy, zdroji, jestli neagituje atd.

Lze říci že jsme vstoupili do nové doby, která je nečitelnější a o to více tlačí na rozvoj informační a časové inteligence, nebýt pasivní a pasivně přijímat informace a co více neprojektovat do toho stigma minulosti, totality, neboť dnes je to o zájmových skupinách. Jestli chcete aby Babiš odešel je potřeba vnímat politiku jako šachovou hru a zde je potřeba nejdříve ta partie jež umožní definitivní konec koncepce politiky verze č.2.0 na základech opoziční smlouvy jež dnes vytvořila tzv. národní fontu na ose ČSSD, TOP09, ODS, jež zlikvidovala koncepci politiky verze č.3.00, vstup malých stran, hnutí politiků podobným přístupem jako u Babiše, dříve to bylo u VV, ODA ... Babiš je koncepcí verze 4,0, vstup podnikatelů do politiky neboť podnikání zde ničila insolvenční mafie, malá platební morálka faktur a další skutečnosti. Tím že se demontují ostatky koncepce politiky verze 2,00, tím se uvolní prostor a nikdo se nebude bát likvidace v přímém přenosu a Babiš zde nebude mít moc šancí, neboť je "produktem" doby a ostatků politiky verze č.2,00. Zde už nemůžete dělit na dobré a zlé ale snažit se řídit hru politiků tak aby neeskalovala do činů ...

0 0
možnosti
BM

Ale, ale, ale, co se nám to stalo?

3 0
možnosti
TB

a jak ten bojkot bude jako prakticky vypadat? ;-D

6 0
možnosti
SB

To mě také napadlo.

Lze bojkotovat obchod, hospodu, určitého výrobce zboží. Může bojkotovat výrobky Babišových firem.

Ale jak chce bojkotovat například osmdesátiletou důchodkyni, která Babiše volí? Jak chce bojkotovat policistu, který Babiše volí? Že neuposlechne jeho výzvy k opuštění prostoru, kde PČR hodlá realizovat nějaký zásah? Na to jsou přeci paragrafy. Jak chce bojkotovat zaměstnance elektrárny, který Babiše volí? Přestane kvůli tomu odebírat elektrický proud?

Mám pro to jediné vysvětlení: Tyhle teatrální výkřiky se snadno vyřknou, na první pohled vypadají efektně a určitého povrchního dojmu na některé lidi je dosaženo.

Že je to totální nesmysl, to už obdivovatelům teatrálních gest nedojde.

4 0
možnosti
JN

Ulevil jste si a jistě je vám líp.

6 0
možnosti
Foto

Není mi líp, protože u moci je člověk, který dělá všechno pro to, aby nám všem kromě něho a vybraných kamarádů bylo hůř.

4 3
možnosti
SB

Vy si neustále myslíte, že lidé, kteří tuhle situaci berou s rezervou, si dělají o Babišovi iluze.

Nepochopíte, že to nejsou iluze o Babišovi, nýbrž názor, že protistrana je úplně stejně špinavá jako on. Pouze se o tom méně křičí a méně píše.

Klidně ať Babiš je nahrazen někým jiným. Škoda ho nebude. Ale nečekejte, že ten jiný bude morálnější. I on bude mít za sebou skupinu politiků, o které se bude muset opírat. A kde je v politice více lidí pohromadě než pět, tak už zákonitě vždy je špína.

8 1
možnosti
Foto

Protistrana je špinavá, o tom ani v nejmenším nepochybuju, ale on je zkrátka mnohem horší. Už kvůli tomu, že na rozdíl od těch už provařených politiků má pořád tu gloriolu spasitele a zachránce. Kde dřív politici s ostudou odcházeli třeba kvůli falešnými titulům a policie je brala do klepet kvůli několika milionům, kolem Babiše se točí skandály za miliardy, policie, státní zástupci a finančák se schválně dívá jinam, a on přesto dál vesele kráčí vstříc jásajícím davům. Nehledě na to, že současná garnitura, na které se stejnou měrou podílí ANO, ČSSD a Lidovci doslova drtí schopné lidi a vymýšlí jeden nesmyslný a zlý zákon za druhým...vše opět za velkého jásotu těch, na které dřív nebo později dopadnou.

5 3
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.