Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Volby nic nezmění. Hoši jsou mezi sebou jednak domluveni, jednak ty "šedé eminence" v pozadí (eurověrchuška, místní kmotři) dají finanční dotace na kampaň pouze "prověřeným" loutkám realizujícím jejich záměry. A "objektivní" Česká TV "nevhodné" na obrazovku nepustí.

4 2
možnosti

Volby se blizi, clenove SSO vylejzaji z der. :-)

Svoboda dostava kopance. Problem je skutecne v tom, ze vetsine lidi to bud vyhovuje, je jim to jedno a nebo maji plnou pusu svobody, ale jakmile prijde na krajeni chleba, voli bezpeci a jistoty.

Jenze problem je v tom, ze neexistuje zadna strana, ktera by to byla schopna resit. Velke strany nechteji, SSO je totalne mimo. To by bylo to same, jako volit fasisty jen proto, ze jako skoro jedini se ozyvaji proti muslimskym migrantum

2 1
možnosti
Foto

V čem je SSO totálně mimo? Je to totiž jediná pravicová strana v tomto státě.

0 1
možnosti
MD

Kdyz se jeste chvili budeme snazit, tak budou mit byvali, nasi vcelku umirneni komuniste, pravdu.

1 1
možnosti

Studente,

jsi blízko realitě, kterou ještě většina občanů nepochopila.

Totalita se již neprosazuje popravami, jako po válce, ale plíží se pokroucenou demokracií.

Každý ví kdo vládne v Evropě a kdo vládne u nás. Potlačování malých vznikající hnutí a politických stran a kladení překážek pro jejich činnost, či jejich dehonestace je jedním z principů totalitní snahy velkých politických stran pro udržení získané moci.

Totalita nemusí být realizovaná pouze vládou jedné politické strany, ale na totalitě se může podílet více politických stran, či hnutí.

Projevem je řízená propaganda, cenzura a neustále zvyšující se zákonné zásahy omezující svobody občanů.

Totalitní jednání předvedla i současná vládní koalice, která nepřijala zákon o Obecném referendu občanů a tím omezila základní Lidská práva občanů, aby mohli dle svého zájmu přímo rozhodovat o své budoucnosti.

Doufám, že Svobodní se takto chovat nebudou!

Karma!

12 2
možnosti
Foto

Po dlouhé době vám něco věřím :-/:-/:-/

2 0
možnosti
Foto

Stát je zastřešující organizací určité kasty lidí, kteří soupeří o zdroje s lidmi, kteří své příjmy získávají na základě dobrovolných tržních vztahů. Protože si vládnoucí kasta lidí může odhlasovat jakoukoliv všivárnu a nespravedlnost, nemohou v této soutěži o zdroje prohrát.

6 1
možnosti
DB

zde nejste daleko od pravdy.....jde totiž o charakter...a to jak těch vládnoucích tak těch poddaných...jestliže poddanému je trenér třetiligového fotbalového klubu důležitější a dá mu vyšší plat než prezidentovi...je to také značné vychýlení charakteru..

0 0
možnosti
Foto

Poďme k volbám a volme strany nabízející více svobody, například svobodné.

6 5
možnosti
PP

Zřejmě budeme tradičně měnit zase nějakou revolucí, ale až to všechno dojde většině zabedněnců.

7 0
možnosti
LP

Pořád si připomínám tento citát Otto von Bismarcka: "Revoluci připravují idealisté,dělají fanatici a plody seberou podvodníci."

19 0
možnosti
LP

Vidím to velmi podobně jako Vy. V naši schopnost něco změnit moc nevěřím, ale musíme se o to snažit, abychom se na sebe mohli podívat do zrcadla.

12 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.