Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem se mýlil - nekončí :-(

0 0
možnosti
JR

J28a12n 49R91y70c87h92l63i11k

10. 1. 2019 13:58

Komunisté byli vždycky stejně zpupní. Oni totiž mají Pravdu a Morálku na své straně my ostatní jsme jen sobecké brzdy pokroku.

3 0
možnosti
OG

To, že si dneska některé skupiny prostě přivlastní majetek někoho jiného, radši rozebírat ani nebudu. V tom máme asi všichni jasno. Ale trochu mě zaráží vymahatelnost práva. Kdyť ten exekutor je skoro prosí aby odešli a oni se mu smějí do obličeje. Už 3x je vyzval aby objekt vyklidili a zatím je vyklizená jenom část (13:00).

Tak tam má vletět policie pozatýkat, spakovat na služebnu, obvinit z maření a u soudu navalit podmínky. Příště už by nešli, protože za porušení podmínky natvrdo vězení a je hotovo.

I když se jedná v podstatě o mojí generaci, tak toho jedná naprosto odsuzuji.

PS: Potom co bylo slyšet jak někdo řve před kamerami: "Co děláš de..le tady jsou děti k...va ....", tak to jasně svědčí o smýšlení těchto aktivistů. (přepis není doslovný, ale sdělení bylo stejné, krásný vzor pro děti ;-D)

7 0
možnosti
Foto

Já se tomu bohužel nedivím. Velitele zásahu pak budou roky vláčet po soudech, že postupoval "nepřiměřeně" a ani nadřízení ani politici se ho pak nezastanou, protože si to nebudou chtít rozházet s levicovými médii.

2 0
možnosti
JZ

J62a18n 34Z49í41m49a

10. 1. 2019 12:59

Tento článek mi mluví z duše . R^

2 0
možnosti
Foto

Oni ti nešťastníci netuší, že s "fetišizací majetku" zatočil už Klement Gottwald a jeho "demokratizace vlastnictví" přivedla československý stát mezi země třetího světa a k zaostalosti, ze které se těžce vyhrabáváme dodnes.

6 0
možnosti
Foto

To možná i tuší. Ale jsou přesvědčení, že oni to udělají jinak a lépe a bude to tentokrát fungovat.

5 0
možnosti
DR

To co se tam ovšem děje ohledně vyklizení je diletantismus nejvyššího stupně. Oni snad čekali že tam přijdou a ta sebranka s omluvami za ubytování ten objekt sama s poděkováním opustí. Rv

7 0
možnosti
Foto

No slibovali včera nenásilný protest. Ale sliby chyby. Chtějí zjevně vyvolat konflikt a pak brečet do kamer, že jsou oběti policejní brutality...

7 0
možnosti
RK

Překvapuje mě na tom všem jedna věc. Podle stále intenzivnějšího názoru jsou komunisté jen partou stárnoucích senilních pamětníků, zastávajících marxismus, který nemůže nikoho zajímat. A ejhle, najednou je tu skupina lidí, kteří z větší části socialismus nikdy nepoznala, maximálně v podání těch, kteří ho slavně porazili. Vzpírá se tedy logice, aby ho obdivovali nebo dokonce bránili. Jejich jednání samozřejmě lze schovat za cokoliv, ovšem je přinejmenším sporné označení neomarxisté. Podobné nesmysly jsme četli před listopadem, kdy nám bylo podsouváno, že fungující tržní kapitalismus je jen pláštíkem pro mafiánské rejdy, korupci, úplatky, politické skandály a podobně. Jestli ono to nebude jen tím, že ti lidé mají nějakou představu a k ní pohotoví ideoví artisté přilepili to, co se jim z duše nelíbí.

3 0
možnosti
Foto

Socialistické myšlenky jsou pořád populární. A když se otupila komunistická brutalita v jejich vymáhání, tak se to spoustě lidí líbí. Někdo má víc než já? Seberte mu to!

3 0
možnosti
DV

Co čekat od mladých neomarxistů, smažek a, jak to slušně nazvat, alternativců? Typické pro tuhle skupinu je, že nikdy nic užitečného nevytvořili, nikdy nemuseli řešit zajištění rodiny a všechno mají na háku. Druhým pólem problému je, že se vůbec najde někdo, kdo těmto, eh, existencím vůbec poskytuje sluchu.

Holt budu fetišisovat vlastnictví i nadále a pro tyhle vyžírky, které by chtěly vztahovat své nenažrané pracky na můj majetek, mám odpověď v podobě psa na mé zahradě a několiik dalších typů rychlých technických argumentů.

14 0
možnosti
PK

Je to bohužel tak,jak píšete,,R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.