Diskuse

Má to cenu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stručné a jasné. Díky.R^

3 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Jdu tam. I s rodinou. A tentokrát vybaven nejen mobilem, ale i kvalitní zrcadlovkou. R^

3 0
možnosti

Uniká Vám jeden podstatný detail. V demokracii se politické bitvy rozhodují ve volbách, ne planými demonstracemi, házením rajčat, házením kytek do koše, vyhlašováním směšných ultimát atd.

2 3
možnosti
Foto

Jistěže musí přijít volby. Ale jejich vítěz nemá nárok na 4 letý generální pardon.

4 0
možnosti

J66i26r36i 16B80o33r

16. 11. 2019 11:18

Není co dodatR^

4 1
možnosti
Foto

Kde jste žil těch 05 let po Hadrovce? Kdy se stát zadlužoval tempem 100 a více miliard ročně. Kdy kauza stíhala kauzu a všechny se buď zametly pod koberec, nebo se dodnes vyšetřují. Kdy prezidenti amnestovali ve velkém vrahy, násilníky a zloděje. Kdy se tunelovaly dosud úspěšné fabriky jen proto, že je v privatizaci získali lumpové, kteří neměli jiný zájem, než rychle zbohatnout. Kdy státní banky půjčovaly jako zběsilé stamiliony proti zárukám např. ve formě bezcenných šutrů a občan mohl jen tušit, proč asi. Kdy lumpové zakládali banky, ve kterých miliardy získané z ČNB rozpůjčovali sami sobě nebo kámošům a pak jen smutně pokrčili rameny a pronesli - podnikatelský projekt nevyšel a poslali banku do likvidace. Jiní zase zakládali kampeličky, střadatelům naslibovali hory doly a pak okradeným vyrovnávala ztrátu zprostředkovaně státní kasa. Kdy úplatky za státní zakázky a dotace stoupaly ze 3% na 12% až to přinutilo p. Babiše vstoupit do politiky. Tehdy bylo plno důvodů k demonstracím. Dnes se situace ve vládnoucí politice stabilizovala a dostáváme se pomalu z Asie do Evropy. Což se přirozeně nelíbí opozici, která by hrozně ráda návrat starých časů, kdy pro mnoho byl plat jen kapesným. Malým přilepšením k daleko vyšším, nezdaněným příjmům.

2 3
možnosti
Foto

J72a48k84u43b 86R89o57t25h

16. 11. 2019 10:53

R^Ode mne karma a díky. A pobavený povzdech nad tím, jak se zde v posledních dnech vyrojily články, ve kterých se hlásá, proč ten a ten autor na Letnou v žádném případě nepůjde. Ve všech případech však jde o blogery, u kterých účast na demonstraci nikdo soudný vzhledem k jejich dlouhodobým postojům předpokládat ani nemohl. ;-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.