Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a71n 89R16á91ž

23. 10. 2020 18:43

Nevím o čem je diskuze, když Babiš už řekl, že Zeman potvrdil že jakmile mu dá Babiš návrh na odvolání, odvolá ho a už se seznamuje s životopisem navrhovaného nového ministra.

0 0
možnosti
Foto

Tak teď už snad o ničem, no. Ale když jsem svůj text včera ráno psal, nebylo ještě známo ani stanovisko Babiše.

0 0
možnosti

J13a31n 69R58á85ž

23. 10. 2020 13:18

Jest pravdou, že vláda nemá situaci pod kontrolou a to díky špatné manažerské práci jejího předsedy, který neumí krizové situace zvládat hlavně tím, že je člověkem s myšlením minulého století a ještě k tomu chaotik. Například nebyl dosud schopen zařídit aby veřejnost za vládu informovala v době krize jedna pověřená osoba tak, aby veřejnost dostávala srozumitelné a ucelené informace z jednoho zdroje.

Babiš a nikdo jiný je odpovědný za to, že vláda dodnes nezřídila web, který by jako oficiální vládní zdroj informací vysvětloval přehledně a důvěryhodně, proč jsou omezující opatření zaváděna a hlavně na jak dlouhou dobu. Až trapně musí působit, že až Babiš zjistil, že poslanec opoziční strany vykonává na svém instagramu za vládu informační servis pro veřejnost, tak si ho pozve, aby mu poradil jak se to má ve 21.stol. dělat.

(https://zpravy.aktualne.cz/domaci/co-jste-udelal-vy-mel-udelat-plaga-chvalil-babis-feriho/r~3a038fc2146a11eb8972ac1f6b220ee8/

Vláda ztratila důvěru veřejnosti a v podstatě je to pro ni horší, než když by ji vyslovila nedůvěru "jen" opozice. A to by měli pochopit zejména poslanci stran, které Babiše u moci stále udržují.

Česká republika není v dobrém stavu, protože žádný z lídrů opozičních stran důvěru, že by situaci v čele nové vlády zvládl, rozhodně nevzbuzuje a je jasné, že díky tomu Babiš jako premiér zůstane dál. Ach jo!

1 0
možnosti

Plukovník, dlouhodobě v masivním střetu zájmů, tímto jasně ukázal, co si o tzv. epidemii myslí. Hrál tu s námi celou dobu falešnou hru, které sám nevěřil, a lidé mu na to kupodivu naivně skočili.

A stejnou hru hrají i jinde ve světě - pocit moci a obrovské finanční toky za to přece stojí, že?:-/

1 0
možnosti

Je to vyřešeno a chudák další MZ..

0 0
možnosti
Foto

Pravda, bylo to rychlé. No aspoň posloužil, jako špatný příklad.

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.