Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman už má kolečkové křeslo a nepotřebuje agenty-přenašeče (pro jistotu si dal ještě týden na odzkoušení). Proč byl třeba Petříček tak rychle odejit, nechtěl on, nebo někdo jiný (třeba Hamáček) Babiše vydírat a tak tu tajnou zbraň raději oficiálně odpálili, aby se nedala použít? Babiš nepotřebuje, aby mu někdo před volbami přebíral voliče, taková ČSSD pod pět procent před volbami bude více povolnější.

7 3
možnosti
TZ

K těm dvěma mrtvým, byla by fajn informace, proč opravdu zemřeli. V rámci možností...

2 0
možnosti
Foto

no nejpravděpodobnější bude, že to dostal Babiš za úkol od BIDETA

2 8
možnosti
MK

Normální běžný člověk nemůže prohlédnut tyhle hry. Je v tom spousta různých geopolitických zájmů, finančních zájmů a i partikulárních osobních zájmů. Připadá mi logické neskákat hned na to, co je nám našimi vládci a pány presentováno.

Člověk prostě nemůže opomenout kontext, ve kterém se tohle obvinění Ruska objevilo. A nemám žádné iluze, že by česká politická reprezentace jednala nezávisle na vůli mocností, po které momentálně geopoliticky patříme (jak v NATO, tak v EU).

A mimochodem – nemůžu zapomenout na to, že po odmítnutí Nečasovy vlády vyřadit Rusy z tendru na Temelín, se odehrál „Ištvánův puč“, který znamenal konec vlády. A teď se řeší Dukovany. A taky prý málo nakupujeme americkou vojenskou techniku, si stěžovali z USA.

Jo a jestli máme naše muniční sklady střežené tak, že do nich můžou přijít úplně cizí lidé a namontovat tam bez povšimnutí výbušniny, tak by to byla dost absurdní zpráva. Kdyby se tam infiltroval nějaký agent coby zaměstnanec, tak bych to pochopil. Ale téhle oficiální verzi moc se mi moc nechce věřit.

17 2
možnosti

tak on to byl soukromy municni sklad, buhvi jak casto se kontroluje, zda je dobre zabezpecen

1 0
možnosti
MN

Já bych "hlasoval" ;-D pro možnost č. 3.

Putinovi se náramně hodí vyvolat v Rusech pocit ohrožení zvenku ("zase nás obviňujou, přece by nějaký NÁŠ moloděc neprováděl nějaké nepravosti!"), že dokonce i ti vůči němu kriticky zaměření Rusové se nakonec ve vlasteneckém zájmu semknou pod báťuškou prezidentem a zanechají rebelií.

Dokonce bych i připustil hodně divokou teorii o schválně spackané akci, aby se jako provalila a Západ (k němuž doufám patříme i my) MUSÍ nějak zareagovat.

2 3
možnosti
Foto

Jen jsme se jako správní nohsledi přidali k Američanům ve vyhošťování diplomatů. O pár hodin nás předběhli Poláci čímž nám to prvenství užitečných idiotů pokazili. V době kdy vojska nato obkličuji Rusko je ta 7 let stará záminka je hloupá. Hakerský útok by byl lepší.

11 17
možnosti
FL

;-D vždyť přeci žádnej výbuch ani nebyl

3 0
možnosti
JJ

J21a79n 58J17a17n93u54š92k59a

19. 4. 2021 16:19

Ano tam bezte diskustovat a zde netapetujte

1 1
možnosti
JK

Konspirační teorie číslo 4: země je placatá a ve skutečnosti se jednalo o výbuch sopky, který měl původně nastat na druhé straně.

11 0
možnosti
Foto

Šlo o pár desítek tun munice a k tomu nějaké vyřazené samopaly. Náklad na dva kamiony. Ze strategického hlediska zanedbatelné množství, ať už by bylo směrováno kamkoliv. O ukrajinskou armáda se postarala USA s NATO a o protiasadovskou squadru Saudská Arábie s Tureckem. Majitel muničních skladů i potvrdil, že se Sýrií neobchodoval a ty dva zpravodaje nikdy neviděl.

9 14
možnosti
Foto

Já je také neviděl. Koukám, že jste v tom skladu dělal inventuru. ;-D

14 3
možnosti
JK

J72a11n 66K66y23š56k15a

18. 4. 2021 16:43

Věřte nevěřte Vrběticím.

Věřte, nevěřte, že nás ve čtyřicátém pátém osvobodila Rudá armáda, jak vám za dva tři týdny budou zase trollit do halvy. Možná že jo, ale to načasování, to už tenkrát bylo podezřelé. Proč ne dříve? Proč ne později? Co v tom bylo? Nechystaly se tenkrát někde volby? A co ty připravované projekty? Průplav Suez, co? Nebuďte ovce, nevěřte historikům, kteří vás chtějí jenom zmanipulovat. Přemýšlejte, věřte sami sobě, čtěte rychle, než to smažou.

0 6
možnosti
ZJ

Olomouc osvobodili američani. A byli (podle pamětníků) velmi vzdělaní. Všichni uměli perfektně rusky.

10 1
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.