Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten první výbuch začal normálním požárem. Přijeli k němu hasiči a požár nafotili, podle nich tam hořelo dřevo a začínala střecha. Po příjezdu byly dokořán otevřena obě ocelová vrata. Uvnitř byli dva pracovníci IMEXU, kteří tam údajně kontrolovali připravenost zboží na expedici. Potom někdo řekl hasičům, že jsou tam i výbušniny a ať rychle zmizí, což tito promptně provedli. Pak teprve to bouchlo. Ten požár tam byl minimálně 20 minut, než to bouchlo. Opravdu si někdo myslí, že ruští agenti likvidují muniční sklad tím, že si tam rozdělají ohníček a to ještě v sekci, kde jsou uskladněny letecké motory? Mě to celé smrdí účelovostí jako veřejné záchodky!

2 1
možnosti
AJ

varianta 1. je správně

0 1
možnosti
ZZ

Celá tato verze Vrbětic je postavena na tom, že pasy u Nicolai Popa, nar. 18. 7. 1979 a Tádžikistánec Ruslan Tabarov, nar. 23. 10. 1975“ se podobají pasům Alexander Petrov, nar. 13. 7. 1979 a Ruslan Boshirov, nar. 12. 4. 1978.

Pokud by se potvrdilo, že se jedná o tytéž osoby, tak Bulharský obchodník je nějakým způsobem do celého případu zapleten a je jedno, že IMEX popírá, že by sklady, výše uvedené osoby navštívily, či ne !!!

Nicméně to nezjistila naše BIS, ani naše vojenské zpravodajství, ale zpráva přišla od prapodivné skupiny bellingcat, která úzce spolupracuje s Ukrajinskou SBU.

( ostatně jejich práce na kauzách na Ukrajině a jiných protiruských kauzách jsou celkem známé ).

Takže naše policie, BIS i vojenské zpravodajství vůbec nic nezjistily, ale dostaly ke zveřejnění jen to, co jim poskytl Bellingcat.

;-D;-D;-D

4 3
možnosti
RW

Kvůli JE byla zlikvidována Nečasova vláda - Babiš s Hamáčkem udělají cokoliv aby z dostavby JE bylo Rusko vyřazené, protože by skončili podstatně hůř než Nečas - je otázka jestli si tím skutečně pomohou.

4 2
možnosti
PB

Když jsme u těch konspiračních teorií. Promiňte, ale fakt nebudu věřit tomu, že se dva ruští matlalové z GRU dostanou do přísně střeženého muničního skladu a tam zmatlají svou práci tak, že dvě ze dvou náloží bouchnou jindy než měly, jedna z nich dokonce předčasně a pár měsíců nato jedou do UK někoho otrávit a zmatlají to znovu. Nemyslím si, že v GRU pracují až takoví amatéři. Leda, že by byli tak prohnaní, že je to všechny naschvál a je to případ té "false flag" ze strany Putina nebo ze strany USA. :-P

7 4
možnosti
VP

Přísně strezeneho? Dobrý vtip...

2 0
možnosti
PP

Vždycky se ptej: “Cui bono?” A je to jasné. Atomku nám dostaví USA a zbraně dodá ... Když jsem byl na vojně, myslel jsem, že OT a BVP jsou české výroby. Byly to skvělé zbraně.

4 2
možnosti

V podstate souhlasim s bodem 1 az na to nacasovani. 7 let to vysetruji a minimalne 3 roky to vedi (to fota agentu byla ve snad vsech mediich) a nahodou se to provali zrovna kdyz se rozhoduje, zda Rostatom pripustit do tenderu nebo ne.

6 0
možnosti

osobne myslim, ze to mela BISka prichystane pro pravy okamzik

4 0
možnosti
JK

J86a87n 54K13o19z50l29e73r

19. 4. 2021 8:58

Po sedmi letech se vyrojí prudce inteligentní blogeři se svými teoriemi a spolu s opozicí plivou na vládu i prezidenta přičemž se ukazuje že jejich inteligence je rovna dnešnímu datu

5 3
možnosti
Foto

On je ten váš prezident schovaný dobře a ještě týden prý bude.

3 0
možnosti
SR

Má to jednu výhodu, budeme mít kvalitní americké zbraně místo zastaralých ruských a možná, že se u nás v Dukovanech naučí Westinghouse stavět atomové elektrárny, aniž by krachoval...

6 2
možnosti
Foto

Za sedm šetření let jsme se nedozvěděli kdo byli ti dva mrtví,co tam dělali a proč zemřeli. Také nevíme proč to nehlídala armáda,jaké tam byly zbraně,kdo nese zodpovědnost a jak byl potrestán. Nic . Koudelka měl být okamžitě odvolán za vlastizradu jakmile převzal vyznamenáni od USA . Od BIS očekávám ,že bude hlídat všechny a ne jenom ty na které ukáže CIA. Celé se to podobá akci ricinový olej.

10 8
možnosti
JN

Opravdu si myslím, že nemá cenu odpovídat někomu, kdo si ani není schopen nastudovat veřejně dostupná fakta....ale z úcty k těm mrtvým. Byli to zaměstnanci soukromé firmy(vítejte v ekonomice bez socialistických zmetků) a dalším čtyřem se podařilo utéct. Ty další nesmyslné hemzy bez komentáře...

6 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.