Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Ta vaše Julie je stejně v hloubi duše přesvědčena, že má Rusko na Ukrajinu nárok. Všichni rusáci jsou stejní. Deportovat.

0 0
možnosti
JL

Dušu y tilo my položym za našu svobodu. Duši a i tělo dáme za naši svobodu.

0 0
možnosti
JL

NIc lepšího než civilizovaný svobodný svět není k dispozici.

0 0
možnosti
PK

Jsem z toho všeho smutný. Sám nevím, jak reagovat. Je spousta Rusů, kteří jsou v Evropě právě proto, že nechtějí žít v Putinově Rusku. Pak ti, kteří prostě jen přicházejí za lepším příjmem. Někteří za láskou. A pak ti, kvůli kterým jsou Vrbětice.

Jsem znechucený Ruským útokem, ale zároveň si uvědomuji, že obyčejný člověk nemůže ovlivnit chování politika. Tím spíše v Rusku.

Nechť se Julie drží a případné útoky hloupých lidí, nechť ignoruje. Věřím, že všichni do jednoho si přejeme mír.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JH

J49a42n 66H30a23r60v82a46n

24. 2. 2022 12:58

Taky zírám proč použil transkripci do angličtiny, když lze napsat Dušu i tilo... Asi že je to víc IN.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Asi máte bohužel pravdu, bude pak třeba postavit se na správnou stranu. Ale toto riziko neznamená, že budu přehlížet, ignorovat či snad dokonce schvalovat, co teď dělá Putin.

0 0
možnosti
LV

Proč píšete Iulia, dushu, polozhym, nashu? Vás taky nikdo nepíše Sechkaar. Jsme Slovani, máme grafické vyjádření hlásek š,ž a dalších. A jméno Julia budeme číst Julia, to se nemusíte bát.

2 0
možnosti
Foto

Kolegyně své jméno uvádí Iulia, já jí to komolit nebudu. A překlad z ukrajinské cyrilice jsem holt vzal, tak mi ho Google dal. Omlouvám se, pokud jsem se dotkl Vašich citů.

0 0
možnosti
JK

Upřímně, bych byl za, poslat Rusáky domů. Je válka a cílem je i ČR to řekl Putin jasně, že znovu použije (jako Hitler) pátou kolonu u nás je jasné. Takže snížení stavu Rusů na minimum je žádoucí. K tomu připočtěte to, že v Rusku se objeví západem zhýčkané rodiny, šok pro všechny.

Dal bych Rusům na výběr, podepiš žádost o politický azyl a zřekni se Putina, nebo toho šílence podporuj, ale jen z rodného Ruska, tady pro ně místo není.

Myslím, že jsem ještě málo radikální a mohl bych být, vždyť Putinova agrese je vraždění pro jednoho šíleného mocipána, tomu se nemohu nikdy rovnat,a ani nechci.

2 0
možnosti
MS

Tak ať se Lulia přestane chovat jako zbabělec, ať osloví další podobné Luliy, ať v Rusku udělají pořádek. Ukrajinci byli schopni svrhnout Janukoviče a umírat u toho.

4 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.